Mandecafé

Mandecafeen består af en flok herrer, der sætter pris på godt selskab og gode oplevelser. Vi mødes den første torsdag i måneden om et varieret program bestående af musik, foredrag, ekskursioner og meget andet.

"Det er altid interessant. Vi oplever meget. Og det er meget alsidigt. Nu er vi 94 deltagere på listen. Ikke alle kommer hver gang; man kan komme som man har tid og lyst. Mange af os har fået en ny bekendtskabskreds, og det er vældig givende, at vi kommer med alle mulige erfaringer og forskellige baggrunde. Så er der altid noget at snakke om, og oplevelser og indsigter, som man ikke lige selv har været opmærksom på."
(Erik Kristensen)

Torsdag den 2. august kl. 10-12 i sognegården.

Traditionen tro skal vi igen i år have vores snakke-hyggedag, men denne gang har vi tillige fået Helge Jørgensen til at fortælle om sit liv som erhvervsdrivende i Brabrand. Helge Jørgensen vil have et indlæg på ca. 40 minutter.

Torsdag den 6. september kl. 8.30

Vi skal denne gang besøge Gasmuseet i Hobro, Gasværksvej 2, 9500 Hobro og efterfølgende til Hvidsten Kro for at spise æggekage. Vi mødes i sognegården og kører derfra i egne biler kl. 8.45. Der er aftalt rundvisning på museet kl. 10.00. Ca. kl. 12.00 fortsætter vi til Hvidsten Kro, Mariagervej 450, 8981 Spentrup. Bindende tilmelding senest 27. august kl.12.00. Liste ophængt i sognegården.

Torsdag den 4. oktober

Vi skal på virksomhedsbesøg hos BKI Kaffe - nærmere oplysninger følger i næste sogneblad.

Kontaktperson: Erik Kristensen, tlf. 8626 3676 / 2442 2086.