Du er her: 

Sognebladet får nye klæder på

Nye farver og en mere enkel forside er rammen for "Sognebladet".

Brabrand Aarslev Kirkers populære sogneblad får nyt design, men ellers er alt ved det gamle; spændende temaartikler og aktiviteter i kirker og sognegård

Fra i morgen dukker Sognebladet op i de mange brevkasser rundt om i Brabrand og Sønder Årslev sogne. Igen med spændende læsning - denne gang om jul hele året.

Men, hov! Det ser jo noget anderledes ud. Mange læsere vil sikkert se, at bladets design og fremfor alt farver vil være noget anderledes, og det er der en bestemt grund til.

"I efteråret skiftede vi trykkeri til Werks Grafiske Hus i Holme, som er kendt for deres erfaring med trykning af kirkeblade, og det er denne erfaring plus grafikerens private forbindelser til Brabrand, som har dannet grundlag for vores nye design", udtaler redaktør af "Sognebladet" Christian Hebell Paulsen. Han fortsætter: "Vores "nøglelogo" har en grøn farve, som går igennem i vores øvrige eksterne kommunikation. Den farve ønskede vi i redaktionen også skulle skinne igennem i "Sognebladet", som fire gange om året udkommer i knap 4.000 eksemplarer. Vi har haft stor glæde af den korrespondance, som vi har haft med Werk's Grafiske Hus, hvor de med deres viden og ekspertise har leveret et særdeles flot resultat."

Ikke bare farverne er anderledes, også skrifttypen er skiftet ud til fordel for en mere læsbar type. "Begge skrifttyper er freeware, hvilket betyder det ikke har kostet ekstra for os i licens, at bruge skrifttyperne i Sognebladet. Det er altid godt, når vi kan få et så smukt resultat for færre penge.", slutter redaktøren af med et smil.

Sognebladet vil også fremover være til rådighed her på hjemmesiden i form af en ny bladre-PDF.

Del dette: