Du er her: 

Omkring 100 bød ny præst velkommen

Sognepræst Simon Emil Koefoed tiltræder sin stilling ved Brabrand Aarslev Kirker, onsdag den 15. august. Privatfoto.

Af: Brabrand Aarslev Kirker
Ved søndagens to festlige gudstjenester blev Simon Koefoed indsat som ny sognepræst

 

Det bliver næsten som at komme hjem igen! Sådan lyder det fra vores nye sognepræst Simon Koefoed, der tiltrådte i sin nye stilling 15. august efter 3½ år som sognepræst ved Enghøj Kirke i Randers. 

Det lokale kendskab glæder den nye præst sig meget til: "Jeg er forholdsvis kendt i området, da jeg i min studietid også engagerede mig i kirkelivet i Aarhus Vest. På den ene side bliver det som at komme hjem igen. På den anden side tror jeg, der venter mange nye spændende opdagelser og oplevelser forude i Brabrand og Sdr. Aarslev sogne." 

Simon Koefoed fortsætter: "Jeg håber, I vil tage godt imod mig. Både når vi mødes i kirke og sognegård, men også alle andre steder – på stier og veje, midt i Rema1000, i Aarhus’ kulturliv, til koncert i Musikhuset, i raskt trav rundt om søen, på vandet i kajakken, eller hvor jeg nu befinder mig." 

Også menighedsrådene ved Brabrand og Aarslev kirker glæder sig til den nye præst: "Vi har snakket lidt med Simon og hørt ham prædike i kirken, så vi glæder os rigtig meget til at lære ham endnu bedre at kende, og til at høre flere spændende prædikener. Og så kan vi alle se frem til et ungt og friskt pust, ikke blot i kirken, men i hele lokalområdet. Vi byder Simon velkommen til Brabrand-Årslev”, udtaler de to menighedsrådsformænd Lise Lotte Andersen og Niels Holm-Nielsen.

Mere end 100 fra begge sogne deltog i indsættelsesgudstjenesterne søndag den 26. august. Flere deltog i den festlige reception efter indsættelsesgudstjeneste i Brabrand Kirke.

Del dette: