Om Sognebladet

Fire gange om året dumper en ny udgave af vores sogneblad i din brevkasse. Hvert nummer byder på aktuelle temaartikler, overblik over gudstjenester og aktiviteter i kirker og sognegård, samt kontaktinformation.

Du kan se det nyeste blad - og bladarkivet - på forsiden af hjemmesiden. Lige nu er der blade fra 2011 i arkivet, og vi forventer, at de nyeste blade også snart kommer til at ligge der - og engang med tiden også tidligere årgange.

Vi vil også gerne sende bladet hjem til dig, hvis du ønsker at få bladet tilsendt og ikke selv har mulighed for at hente det. Kontakt kirkekontoret.

Bidrag til bladet/ris og ros
Vi er altid glad for kontakt til vores læsere. Har du en god idé, ris og ros - eller andet, så kontakt redaktionen på redaktion@sognebladet.dk.

Omdeling
Bladet omdeles af 37 frivillige omdelere fra begge sogne. De sørger for at hente bladet i Sognegården, når oplaget modtages fra trykkeriet. Omdelerne inviteres sammen med andre frivillige fra både Brabrand og Sønder Aarslev hvert år til den årlige frivillighedsfest, der afholdes med masser af socialt samvær, god mad og underholdning.

Har du lyst til at være omdeler, så send os en mail: redaktion@sognebladet.dk.

Annoncering
Alle lokale virksomheder har mulighed for at få en annonce med i Sognebladet. Kontakt os for nærmere information.

Redaktionen

Redaktionen producerer, og koordinerer arbejdsprocessen, ifm. udgivelsen af Sognebladet. Efter hvert nummer er blevet udgivet, samles redaktionen til et redaktionsmøde. Her evalueres seneste udgave og der aftales arbejdsfordeling på det næste nummer.

Redaktionen består af:

Christian Hebell Paulsen (redaktør/omdelingsleder), Lise Lotte Andersen, Esben Andersen, Inger Birgitte Bruhn, Simon Koefoed og Ove Paulsen (eksternt medlem).

Redaktionen kan kontaktes på e-mail: redaktion@sognebladet.dk. Pressemeddelser, der kan havde interesse for bladets læsere, sendes også til samme adresse.